Onze opleidingen.

Van en voor de sector

Het bakkersatelier staat ten dienste van onze sector. Bakkers en andere bedrijven uit de voedingsverwerkende nijverheid (PC 118 en PC 220) kunnen bij ons terecht voor technische bijscholingen voor hun personeel.

Ook leerkrachten en leerlingen uit de richtingen bakkerij-banketbakkerij, chocolade, suiker-marsepein en ijsbereiding zijn welkom voor opleidingen of demonstraties.

Op maat

Opleidingen op maat van uw bedrijf of school

Wilt u werknemers bijscholen om ze met nieuwe machines te laten werken? Wilt u hen nieuwe technieken aanleren om een nieuw product te maken?

Of geeft u les in een school en zoekt u een realistische werkomgeving om uw leerlingen te laten wennen aan de dagelijkse praktijk in een bakkerij?

Bedrijven en scholen kunnen bij het bakkersatelier terecht voor opleidingen op maat. We stellen dan samen het programma op en zoeken ook naar de beste lesgever.

Opleidingen

Nieuwe technieken

Samen met de machinefabrikanten organiseren we opleidingen om werknemers met nieuwe machines te leren werken en ze nieuwe technieken aan te leren op onze semi-automatische lijnen (broodjeslijn, koekjeslijn, doseer- en spuitmachines, enrobeermachine ...).

Deze opleidingen zijn gericht op de werkgevers en werknemers, maar ook leerlingen uit de 3de graad kunnen zich hiervoor inschrijven.

Opleidingen

Syntra AB

Syntra AB organiseert zowel opleidingen voor beroepsmensen uit de sector als voor leerlingen met een leercontract (leertijd).

Opleidingen

Alimento

Alimento nodigt regelmatig ervaren lesgevers uit om vaktechnische opleidingen en workshops te geven. Deze praktische bijscholingen zijn erg divers en alle deelsectoren komen daarbij aan bod.

Meer info hierover?

Tarieven

Formule 1: workshops

Het bakkersatelier is ingericht als een praktijklokaal waarbij een groep van een 12-tal personen les kan volgen. De verschillende machines mogen gebruikt worden.

Tarieven op aanvraag bij Syntra AB

Formule 2: demo-lessen

Dankzij de uitschuifbare tribune is het mogelijk demo-lessen te geven voor groepen van maximaal 50 personen.

Tarieven op aanvraag bij Syntra AB

Extra: TV-scherm en camera

Het is mogelijk om de demo-lessen te filmen en vergroot te projecteren.

Tarieven op aanvraag bij Syntra AB

Interesse in onze opleidingen?

Contacteer ons